nuff c

Tuesday, October 13, 2009

Idea


wahai sahabat2 ku
apalah kiranya sahabat sekalian meminjamkan buah fikiran sahabat
yang ada mungkin banyak bersawang setelah sekian lama tidak berfikir
apalah kiranya jika sahabat memberi input atau idea untuk keindahan blog spn ini
idea yang baik punya tau...
terima kasih dihulur ...

9 comments:

miera a.k.a merr said...

kah3...bgus syawal bagus.. keep it up ur gud work....
aku xnk bg idea tp melaksanakan idea je boleh?

AbDuL LuDiN said...

okeh...ako pon sama jgk...hehe...kawan2 len mana nih...

ekieyn said...

stakat ni xde idea lg..haha

AbDuL LuDiN said...

idea ko pegi mn ek? hehe...

BuLaN iTu aKu said...

miera. apsal ko blog yang ceritera tu susah nak bukak.. tapi yang ni senang pulak

mier@merr said...
This comment has been removed by the author.
mier@merr said...

blog aku berat sket kot yg tu...
sbb template rsnya... uhukz...
nnti aku usha berat blog aku ek..ekeke..

SHiKiN said...

a'ah la mer...aku pon susah nak bukak blog ko huhuhu....

idea....idea...

pencubit said...

cari sendiri.
(:

attention

kawan kita saudara ruslan usman akan berkahwin pada 29 nov nnt di alor star, kedah

bley tnya apa2 kat dia

0172094126