nuff c

Monday, December 14, 2009

Any Rumours, news ...

Kawan2, kalo ada berita baik ttg kawan2 batch kita, kongsi2 r kat sini.
sapa2 yang nak kawin ker, sapa2 yang tunang ka, sapa2 yang beli kereta ker...
berita baik, elok2 lah hebahkan.hehe...

8 comments:

SHiKiN said...

aku...aku...
aku...xdpt gaji lagik....

AbDuL LuDiN said...

ako pon x dapat. bln 1 baru dapat...mungkin...

tsun said...

saya x tunang, x kahwin, guna krt ayah...x beli rumah..x beli kereta..gaji dah dpt pd bulan november...

apa khabar semua .????

Happy New YEAR !!!

SHiKiN said...

tsun....mmg detail hehe..... epi new year, epi teaching

zool said...

aku nak kawin.. tapi pasangan pun tak de lagi,,\boleh tolong carikkan tak>>??
huhuhuhuhu
sori first time ke sini tapi dah melalut

mier@merr said...

blum nk tunang...blum nk kawen...blum nk beranak...tp da beli kete...haha

Anonymous said...

Aku dah dpt gaji..Aku dah kawin..aku dah beli kete(tp kongsi ngan laki le..hehe)..tp..rindu kat korang sume..

shikin said...

nk hupdet....
ak da beli kete
ak da beli hpon baru
ak masih belum nikah gueli

attention

kawan kita saudara ruslan usman akan berkahwin pada 29 nov nnt di alor star, kedah

bley tnya apa2 kat dia

0172094126