nuff c

Tuesday, May 28, 2013

9 tahun berlalu

Salam.
Hai hai hai..

da lama gilos aku tak jejak kat sini..lupa plak kewujudan blog ni..
hmm...sedar tak sedar..da 8 tahun kita kenal kan..
since 2005.... masa oh masa..pantas sangat berlalu..
rasa mcam baru je update pasal org tu kawen...org ni kawen..
skang rasanya da leh update pasal org tu beranak..org ni beranak..hehe..
yang bujang mujang single mingle tu takpe..tenang2 aje..sampai masanya sampai jodohnye..berpasangan lah korang... aku ni pun da stahun berdua..belum lagi bertiga..tu la yang namanya rejeki kan..kerja Allah..kita usaha aje...ye idok....

apapun....aku nak ucapkan tahniah kat shima n kak jun yg baru menimang cahaya mata..


 baby shima


utk tie yang baru bergelar isteri..


yat yang bakal bergelar ibu :)



dan..


eh..terlewat sangat tak...

HAPPY TEACHER'S DAY !!!

semoga kita terus kuat menempuh dunia perguruan yang makin mencabar..
semoga tugas kita diberkati Allah s.w.t.... insyaAllah..amin...

3 comments:

syawal said...

gmbr anak ako letak r sekali...hehe...

PuanPepel said...

tunggu ank nomot dua...hehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam raya maaf zahir batin

attention

kawan kita saudara ruslan usman akan berkahwin pada 29 nov nnt di alor star, kedah

bley tnya apa2 kat dia

0172094126